Coaching

Descobreix els “ins & outs”  sobre el coaching i la manera d’assolir resultats extraordinaris en la teva vida professional.

Els Coaches de LIVT ofereixen sessions de Coaching individual i d’equip, disponibles en diversos idiomes, per a professionals, a nivell executiu.

Deixi’ns guiar-lo elevant el teu talent a noves altures.

Adquisició de Talents

Adquisició de talents es refereix al procés que fan els empresaris per reclutar, fer el seguiment i entrevistar candidats a la feina, i embarcar i formar nous empleats.

Viatges Inspiradors

Descobriu els nostres viatges de motivació, amb l’objectiu de promoure les habilitats de lideratge i l’adaptació al món en canvi.

Acompanyats d’entrenadors i facilitadors del lideratge experimentats, uneix-te a nosaltres per fer viatges inspiradors amb experiències úniques.

Tallers

Descobreix els diferents tallers que oferim, des de Formacions en Viu a conferències, seminaris i molts més!

Consultoría Inmobiliaria

Un dels cofundadors of LIVT, Paul van den Hout, compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector immobiliari a Espanya. Ha “viscut” a dues períodes de crisi a Espanya i com a agència immobiliària certificada, el seu equip està assistint als clients a l’oficina, al costat del famós temple de la Sagrada Família, a Barcelona. Una àmplia gamma de serveis s’ofereixen com assistència de compra, lloguers, inversions immobiliàries, venda d’immobles i serveis de postvenda. Paul és també un Coach Executiu i, juntament amb un equip d’experts, oferirà tallers a mida durant 2020. Permeteu-li “elevar el teu talent”, per convertir-se en el nou líder del canvi!