Al febrer de 2018, Gianluca Rosania Larrea va conèixer Paul van den Hout durant un esdeveniment de coaching internacional a Barcelona i des d’aleshores s’han unit a la creació de sinergies. El seu primer gol va ser escriure la guia El Camino, “El Camí”, que es va publicàt en 2020. Avans, en 2019 van fundar la plataforma LIVT, Elevate your talent, “elevant el teu talent”.

Un psicòleg i un empresari: dues cultures, dos orígens diferents i un objectiu mutu; Donar suport a la societat amb una mentalitat pràctica per a les sessions de Coaching (equip), la formació executiva i la contractació de negocis i tecnologia. A més, la guia “El Camí” dóna suport als adolescents amb l’elecció difícil per al seu futur pel que fa a la seva carrera.

Per què LIVT?

Després de diverses sessions de brainstorming amb el nostre equip creatiu, vam decidir registrar el nom livt,  “elevant el teu talent”. El nostre principal objectiu i missió és ajudar a tantes persones a trobar el seu camí i desbloquejar els obstacles que poden mantenir de tenir èxit en la seva vida personal i professional.

Livt vol elevar el seu talent a noves altures, donant suport a vostè durant les nostres sessions de Coaching, proporcionant eines de gran abast com a suport estructural per trobar la seva visió de futur o per millorar la seva productivitat mentre es diverteixen!

Vivim pels nostres valors; ens esforcem per aprendre més cada dia  recordant que encara som molt joves, i mostrem la persistència reconeixent que l’èxit i la felicitat necessiten temps per desenvolupar-se. Mai oblidem que no és l’espècie més forta que sobreviuen, ni la més intel·ligent, sinó la més adaptativa al canvi. Tenim un gran respecte pels nostres clients sabent que tots som terrícoles i iguals!

Com a fundadors de LIVT,  tenim una gran motivació per ajudar-te a triomfar. Oferim la nostra dilatada experiència internacional amb el principi “no ensenyem  però compartim” creant sinergies en molts àmbits professionals.

A més dels dos fundadors, livt compta amb especialistes externs com autònoms per a àrees específiques,  ponents públics, psicòlegs o líders d’equips per tal de proporcionar el millor servei personalitzat.

Si estàs interessat en una de les nostres activitats, no dubtis en contactar amb Gianluca o Paul a través del nostre correu electrònic: [email protected] per rebre informació addicional o una  entrevista personal.

Paul

van den Hout

Paul van den Hout

Paul van den Hout va néixer als Països Baixos i té una àmplia experiència en màrqueting i administració d’empreses. Després d’acabar els seus estudis, va començar a viatjar i ha estat treballant per a diverses multinacionals en els sectors del Turisme, l’oci i l’alimentació i l’ Hostaleria. També va introduir conceptes de franquícies internacionals en la Comunitat Europea i en l’ Orient Mitjà.

Després de viure i treballar en diversos països europeus i Dubai (Emirats Àrabs),es va traslladar a Madrid. Ha viscut a Espanya durant més de 30 anys. Actualment és consultor amb seu a Barcelona especialitzat en immobiliària residencial.   Va ser un dels primers estrangers a acabar un Màster en immobiliària a la Universitat de Barcelona. Paul es Coach Executiu Certificat i membre de la ICF (International Coaching Federation) i posseix un certificat internacional en Coaching per Valors.

Companyia de Paul, VDH ENTERPRISES va ser creat el 1,996, que ofereix una actitud clara i pràctica. Pau parla cinc idiomes i vol compartir la seva experiència internacional amb elsaltres, escurçant les diferències culturals entre països i donant suport a la comunitat immobiliària d’Espanya. Juntament amb la seva soci Gianluca, ofereix cursos i tallers a mida per a grups i coaching executiu individual. Ha publicat diversos treballs sobre aquests temes.

Paul és també Facilitador al International Business School ESADE (Barcelona i Madrid), col·laborant amb les programes de CEMS, EMBA i Executive Masters  sobre lideratge i canvis culturals.  Són sessions i interactives, fora de l’aula amb estudiants nacionals i internacionals.

Gianluca

Alessandro Rosania

Gianluca Alessandro Rosania

va néixer a l’Equador, estudià psicologia a la Universitat de les Amèriques amb un menor d’hipnosi clínica i programació neuro-lingüística.

El seu següent pas va ser obrir la seva pròpia pràctica on va aplicar la Teràpia cognitiva. En perdre la seva mare en una edat jove sempre va considerar si ens manegem millor els nostres pensaments, també ho farem amb les nostres emocions.

Va perdre el seu pare i als 25 anys i va anar a viure a Barcelona – Espanya buscant respostes sobre què fer amb la seva vida en relació amb la seva carrera, descobrint les seves passions i el seu futur. Allà va fer 3 Màsters (Màster en gestió esportiva UPF, Master Coaching Deportivo, Master Personal Trainer), i va treballar per a grans empreses com Metropolitan Touring, MSC, Manpower, Robert Walters i Glovo, continuant amb la seva vocació d’ajudar a altres que el van portar a dur a terme estudis exhaustius i recerca per escriure el camí

Motivació altaveu i ponent, emprenedor nascut, parla 4 idiomes, ha estat cofundador de 2 empreses esportives (una defensada al Congrés Iberoamericà d’esport a Barcelona) que li han donat experiència per seguir creixent, actualment FUNDADOR del projecte Gaia i Cofundador de LIVT juntament amb Paul.