Eleva

el teu talent

Explora  la missió i visió dels fundadors de livt, sobre Coaching, formació executiu i reclutament tècnic.

Ment oberta, àgil i contundent!

Els serveis

A LIVT oferim  una aproximació diferent al Coaching individual o equips i Eines per a la contractació de reclutes   tecnològics. Ens agradaria compartir amb vosaltres les nostres experiències.

Els nostres Productes

LIVT està constantment oferint noves idees i productes, com la guia “el Camí” i el joc motivacional Project GAIA que es donarà a conèixer en breu!

Pròxim

A LIVT ens sentim orgullosos de presentar els nostres pròxims events. Vols anar a un aprenentatge experimental en el desert amb nosaltres? O potser assistir a una de les nostres conferències? Sigues el primer a saber, dóna’ns el teu feedback, i uneix-te a nosaltres!

Blog

Veure les activitats i info. de la  consultora,  coaching executiu, informació dels mercats,  amb actualitzacions freqüents dels fundadors de livt.

Els nostres valors

Ser transparents

Convides a la confiança revelant que no tens res a amagar. T’estableixes com una persona honesta i creïble pels altres.

Ser humil

L’antídot per la prepotència és la consciència sincera del fet que fins i tot la persona més intel·ligent del món sap molt poc.

Sigues persistent

L’èxit necessita temps per desenvolupar-se, cosa que significa que passaràs per assajos i errors al llarg del camí. Segueix intentant i no et rendeixis mai.

Penseu amb positivitat

Una ment positiva espera l’esforç, la salut i un final feliç en qualsevol situació, creant pensaments que es converteixen en realitat.

Mostrar empatia

L’empatia ens ajuda a manejar l’estrès, ja que quan podem regular les nostres emocions podem relacionar-nos millor amb els altres de manera positiva.

Adaptar-se

Les persones flexibles no es perden bé quan els plans canvien ràpidament i sempre estan disposats a aprendre noves maneres de fer.